ورمیشل 200 گرمی برتر

یک عدد اسکلت مرغ (یک عدد مرغ که ران و سینه ندارد)، گوشت خالص آن حدود 200 گرم می‌باشد. یک عدد پیاز متوسط، معادل 100 گرمچهار قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی، معادل 160 گرم. یک فنجان جو پرک، معادل 60 گرم.چهار فنجان رشته سوپی، معادل 260 گرم. یک فنجان نخودفرنگی پخته‌شده، معادل 100 گرم. توصیه من به شما این است که رشته مورد نظر خود را از سوپرمارکت اینترنتی شهر24 تهیه کنید تا علاوه بر خرید بهترین اجناس، بهترین رفتار را نیز شاهد باشید.

 

ورمیشل 200 گرمی برتر

چهار قاشق غذاخوری جعفری خردکرده، حدود 20 گرم. نمک به مقدار لازممرغ و پیاز و نمک را حدود 3 الی 4 ساعت می‌پزیم سپس آب مرغ را جدا کرده و گوشت‌های مرغ را نیز خرد کرده و کنار می‌گذاریم.جو پرک را به آب مرغ اضافه می‌کنیم. سوپ باید حدود دو ساعت بپزد تا لعاب بیندازد.رب گوجه‌فرنگی، مرغ خردشده، رشته سوپی و نخودفرنگی پخته‌شده را نیز اضافه می‌کنیم. سوپ باید حدود نیم الی یک ساعت دیگر نیز بپزد تا جا بیفتد. اگر سوپ سفت شد به آن آب اضافه می‌کنیم و بعد از کمی سرد شدن، آن را در ظرف می‌کشیم. با کمی جعفری خردشده روی سوپ را تزئین کرده، با لیموترش میل نمایید.

/ 0 نظر / 5 بازدید